Predaja zahtjeva za koncesijska odobrenja

Obavještavaju se svi potencijalni nositelji koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru da će Jedinstveni upravni odjel Općine Lopar započeti sa zaprimanjem zahtjeva dana 15. siječnja 2018. godine. U kategoriji Natječaji i javni pozivi nalazi se Godišnji plan upravljanja pomorskim dobrom u 2018. godini, Potvrda na Plan, zahtjev i ostala potrebna dokumentacija.

Pročelnica
Marijana Protulipac Tomičić, bacc.oec.

Službena obavijest

Plan upravljanja pomorskim dobrom 2018

Obrazac zahtjeva

Uplatnica

Potvrda

Izjava o nedugovanju- Općina Lopar

Izjava o nedugovanju – Lopar Vrutak i Loparko

 


 

LOPAR POKOSI – TRAVI PRKOSI

Općina Lopar u suradnji s komunalnim društvom Lopar Vrutak d.o.o. provoditi će tijekom mjeseca lipnja akciju košnje pod nazivom „Lopar pokosi – travi prkosi“ po sistemu uočavanja komunalnog redara Općine Lopar i to neurednih površina neposredno uz javne prometnice i površina u neposrednoj blizini javnih površina kojima gravitira veći broj domicilnog stanovništva i turista. Površina koja se planira obuhvatiti ovim programom iznosi 37 000 m2.

Pozivaju se svi mještani da podnošenjem zahtjeva kod komunalnog redara Općine Lopar ukažu na eventualnu ne uočenu potrebu uređenja određene površine.

Napominje se da površine moraju imati adekvatan pristup kako bi bilo moguće izvršiti košnju malčerom i suglasnost odnosno pristanak vlasnika odnosno posjednika da se ista slobodno uredi.

ZAHTJEV košnja

Pročelnica
Marijana Protulipac Tomičić, bacc.oec.