Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na već tradicionalni Božićni sajam koji će se održati u petak, 14. prosinca ispred Područne škole Lopar!

Program će započeti u 9,00 sati uprizorenjem živih jasli te kratkim prigodnim programom u kojem će sudjelovati klape Užanca i Kuntrafunt, Pučki pjevači, polaznici Područnog odjeljenja Dječjeg vrtića „Pahuljica“ te učenici Područne škole Lopar. Nakon toga uslijedit će sajam božićnih rukotvorina koje su izradila djeca i njihovi roditelji na radionicama tijekom studenog i prve polovine prosinca. Kao i prethodnih godina, mališane će razveseliti Moto – mrazovi iz Moto kluba Rab koji će se pred školu dovesti u 11,00 sati.

Program je organiziran u suradnji Područne škole Lopar, Područnog odjeljenja Dječjeg vrtića, Centra za kulturu Lopar, Turističke zajednice Općine Lopar, Moto kluba Rab, KUD-a „San Marino“, Udruge veterana Domovinskog rata Lopar, Udruge ovčara, klapa Užanca i Kuntrafunt, uz potporu Općine Lopar i Lopar Vrutka d.o.o.

***

Zbog nepovoljne vremenske prognoze Božićni sajam u Loparu odgađa za srijedu, 19. prosinca! Sve aktivnosti odvijat će se po prethodno najavljenom programu!

***