Zadovoljstvo nam je pozvati vas na koncert Jed Becker’s Groupa koji će se održati u utorak, 20. kolovoza u parku Kapić u Loparu s početkom u 20,30 sati.

Gostovanje organizira Centar za kulturu Lopar uz potporu Ministarstva kulture RH i Općine Lopar te je ulaz slobodan!

JED BECKER’S GROUP
Emir Grozdanić, gitara i vokal
Damjan Grbac, bas gitara
Tonči Grabušić, bubnjevi

Jed Becker’s Group je blues-rock atrakcija koja nudi izvrsnu zabavu i garantira dobar provod.
Sastav čine trojica vrhunskih glazbenika poznatih diljem Hrvatske a i šire, a izvode najpoznatije klasike i standarde bluesa i rocka. Spoj virtuoznosti perfekcije i dobrog zvuka publiku nikada još nije ostavio ravnodušnom. Pozitivna je energija i čvrsti ritam ovog trija na publiku djeluje zarazno.
Gitaru svira i pjeva Emir Grozdanić koji se bavi i studijskim te pedagoškim radom i to više od 30 godina. Posjeduje i vlastiti autorski album “Black train & Summer rain”. Njegov stil sviranja gitare posveta je velikanima kao što su Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton i drugi istinski gitarski velikani.
Ritam sekciju čine Damjan Grbac na bas gitari koji je diplomirao na jazz akademiji u Trstu, a trenutno je ravnatelj Riječkog međunarodnog “Jazz time” festivala. Vlasnik je tri autorska albuma “GIIPUJA”, Gerbaz GIIPUJA i Forest GIIPUJA”. Uz njega je na bubnjevima Tonči Grabušić svestrani glazbenik odlikovan strukovnom nagradaom “Status” za najboljeg jazz bubnjara u Hrvatskoj te mnogim drugim priznanjima poput Porina. Prisutan je 35 godina na glazbenoj sceni od bivše Jugoslavije, Hrvatske do Europe.

https://www.youtube.com/watch?v=xW_Gmc0Pktw

https://www.youtube.com/watch?v=a4HB-6Wf1Vg

https://www.youtube.com/watch?v=COQ51FkYv70

https://www.youtube.com/watch?v=-kcq0pOeNjk