Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na Kreativni piknik koji će se ove nedjelje (8. srpnja) održati u parku Kapić s početkom u 19,30 sati! Na ovaj način nastojat ćemo unijeti živost u park koji je nedavnim postavljanjem kućice s knjigama (tzv. Biblioteka na plaži) te nekoliko mozaičnih instalacija postao prva BookCrossing zona u Loparu.

Za one najmlađe (djecu od 3 do 7 g.) predviđena je čitaonica Uroni u priču nakon koje će uslijediti likovno-kreativna radionica inspirirana pročitanim! Radionicu će voditi odgajateljice Magdalena Matahlija i Andrea Deželjin.

Oni nešto stariji, shodno svojim interesima, moći će samostalno sudjelovati u drugim aktivnostima poput outdoor igara Čovječe ne ljuti se (uzrast +7) ili Pictionary po domaći (uzrast + 10, odrasli) tj. popularnoj igri Pictionary prilagođenoj rapskoj čakavštini. Kao i svakog dana, naša Biblioteka na plaži bit će za sve otvorena te koristimo  priliku da vas pozovemo da ju posjetite i razmijenite knjige!

Ostavljamo slobodan prostor i za druge aktivnosti pa budite slobodni da ponesete sve ono što je potrebno za vaš savršeni Kreativni piknik (društvene igre, rekviziti, gitara, sendviči, sokići…)!