JEDINSTVENI VODENI SPEKTAKL NA RAJSKOJ PLAŽI (27. – 29. 7.)

vodeni spektakl


Na jednoj od najljepših plaža na Jadranu,Rajskoj plaži u Loparu, sljedeći tjedan predviđen je nesvakidašnji Vodeni spektakl! Naime, 27., 28. i 29. srpnja, s prvim mrakom, u 21,30 sati, započet će hologramske projekcije na vodenom ekranu! Tijekom tri večeri moći ćete uživati u uvodnom, animiranom i glazbenom spektaklu!

Prve večeri, 27. srpnja, imat ćete priliku upoznati Lopar kroz autorsku prizmu M. Šćerba, odnosno projekciju kraćeg lirskog ostvarenja, film Lopar: Čuđenje u kamenu i pijesku (2016.). Sljedeći dan posvećen je najmlađima, ali i svima ostalima koji njeguju pustolovca u sebi. Naime, 28. srpnja previđena je projekcija novog belgijsko-francuskog animiranog ostvarenja, film Robinson Crusoe: Otkrijte pravu priču iza legende (2016.). Vodeni spektakl zatvorit ćemo glazbenim spektaklom iznenađenja tj. virtualnim koncertom popraćenim svjetlosnim efektima koji je zakazan 29. srpnja.

Budući da na otoku Rabu još nikad nije realizirana atrakcija ovoga tipa, zadovoljstvo nam je u ime Općine Lopar pozvati Vas na Vodeni spektakl!