Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Božićni koncert Mješovitog pjevačkog zbora ‘Refuli’ i njihovih gostiju; klapa ‘Anima Arbae’, ‘Kristofor’ i ‘Užanca’!

Koncert će se održati uoči samog Božića, u subotu, 23. prosinca, u predvorju Područne škole Lopar s početkom u 18,00 sati!

S radošću Vas očekujemo!

 

O MPZ ‘Refuli’…


Mješoviti pjevački zbor ‘Refuli’  osnovan je 2013. godine te djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Rab. Zbor okuplja članove različitih dobnih skupina s područja otoka Raba. Voditeljica zbora je zadarska glazbenica i maestra prof. Tatjana Zorić koja je svoju ljubav, znanje i entuzijazam prema glazbi, kao i višegodišnje iskustvo u vođenju klapa i zborova, odlučila nesebično podijeliti s ‘Refulima’.
Njegujući i promičući dalmatinsko višeglasno pjevanje, a time i bogatu kulturnu baštinu Hrvatske, Mješoviti zbor ‘Refuli’, između ostalog, nastoji očuvati veliku glazbenu ostavštinu maestra Ljube Stipišića Delmate, „čuvara dalmatinske glazbene baštine, aranžera, skladatelja i dirigenta“. S radošću i entuzijazmom prihvaćaju i ostale glazbene stilove.