Dragi ljubitelji fotografije,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na besplatnu petodnevnu fotoradionicu „Svijet u bojama“ namijenjenu mladima (starijima od 10 godina) i odraslima. Pod vodstvom Sanje Grgić Ćurić (Foto Hrvatska) radionica će se odvijati u Loparu od 15. do 19. svibnja u vremenu od 17,00 do 19,30 sati (ili po naknadnom dogovoru s voditeljicom).

Fotoradionicom je obuhvaćen teorijski i praktični dio te izložba najboljih fotografija polaznika.

Broj polaznika je ograničen te zainteresirane molimo da se prijave na: 091/574-2343 (Sanja Grgić Ćurić) ili 099/814-0712; czk@lopar.com (Centar za kulturu Lopar).

Prvi puta se sastajemo 15. svibnja u 17,00 sati ispred zgrade Turističke zajednice Općine Lopar.

Otvorenje izložbe polaznika fotoradionice predviđeno je 19. svibnja u predvorju Općine Lopar s početkom u 20,00 sati.

U suradnji s Foto Hrvatskom, fotoradionicu „Svijet u bojama“ organizira Centar za kulturu Lopar uz potporu Općine Lopar.


O Fotoradionicama „Svijet u bojama“

Fotoradionica „Svijet u bojama“ pod stručnim vodstvom dipolomirane novinarke – fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić 2016. doživjela je pravi procvat. Nakon višegodišnjih radionica u Zagrebu, osnivanjem Foto Hrvatske 2016. god. i velikom turnejom od oko 40 radionica širom Hrvatske i u susjednoj Bosni i Hercegovini – projektom koji je svojima opsegom i realizacijom jedinstven i dosad neviđen u Hrvatskoj, svrha fotoradionica zasjala je u punom svjetlu.

Usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti ljepotu svakog pojedinog kraja Svijeta u kojem se radionica događa, te pod stručnim vodstvom voditeljice fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu cilj je i svrha ovih radionica. Povezujemo mlade i odrasle, obitelji, članove lokalnih zajednica i kroz foto druženja kreiramo određen broj kvalitetnih fotografija koje se kao kruna radionice izlože na završnoj svečanoj izložbi najboljih radova koja je sastavni dio radionica i koja je mnogim polaznicima često i prva izložba u životu.

 

O Foto Hrvatskoj

FOTO HRVATSKA je mladi, ali već sada sjajno prihvaćen projekt od strane naših partnera i krajnjih korisnika (npr. naše fotoradionice od osnutka realiziramo u oko 50 mjesta širom RH). Osnovana je 01.04.2016. sa ciljem unaprijeđenja kvalitete života kroz osvještavanje kreativnih potencijala u nama i kroz približavanje ljepota koja nas okružuje kroz foto edukacije, izlete, foto šetnje.. Idejni začetnici projekta (ujedno i vlasnici obrta) su Sanja Grgić Ćurić (diplomirana novinarka – fotoreporterka) i Nikola Ćurić (diplomirani odgajatelj). Sanja je autorica više vrhunskih fotomonografija i turističkih vodiča (NP Plitvička jezera,NP Brijuni, NP Paklenica..) koje je kroz godine realizirala sa najvećim izdavačem takvog materijala u Hrvatskoj , dok je Nikola edukacijski menadžer odnosno dugogodišnji vrhunski rukovoditelj u kulturi.           Pokretanjem svog projekta Foto Hrvatske, Sanja i Nikola pokrenuli su i stvorili potpuno novu kvalitetu.

Pridružite nam se na našem putu otkrivanja ljepote u svakom od nas i svijetu koji nas okružuje !

Facebook: Foto Hrvatska